Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van lopende en nieuwe projecten waaraan Carron zijn medewerking aan verleent.

Inhoud

April 2005
Juni 2005
Augustus 2005
September 2005
November/December 2005
Januari t/m Juni 2006 (updated)
September 2007
Februari 2008
Februari 2010

April 2005:
Simone Ewouds heeft haar versie van de Annie M.G. Schmidt wedstrijd het gedicht 'Pardon' op muziek gezet. Carron heeft het arrangement voor zijn rekening genomen. De uiteindelijke versie is te horen in Volgspot - ‘Op een mooie Pinksterdag’ op zondag 15 mei 2005 van 23.00 – 01.00 uur via Radio 2.


Terug naar de Inhoud

Juni 2005:
In het kader van de Nederlandse Veteranendag is er een muzikaal theaterprogramma dat in het AHOY uitgevoerd zal worden. In het theaterprogramma zullen de thema's muzikaal worden doorvertaald door de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht die onder leiding staat van majoor Jos Pommer. Carron heeft een aantal muziekstukken in dit programma gearrangeerd. Aan het programma zal worden meegewerkt door een breed scala van Nederlandse artiesten, zoals Replay, zangeres Do, She Got Game, Freek de Jonge, Leoni Janssen, Corrie Brokken [live opname van 4 Mb] en Lange Frans met Baas B. Op 29 juni 2005 is het theaterprogramma live bij de NOS te zien tussen 20.00 uur en 21.30 uur op NED 2.


Terug naar de Inhoud

Augustus 2005:
In Januari 2006 start de theatertour "Queen in Concert" . Aan deze theatertour werken onder andere Jan Akkerman, Bert Heerink, Esther Hart en Laura Vlasblom mee. De theatertour wordt muzikaal door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht ondersteund en zal onder andere arrangementen van Carron Schilders uitvoeren.


Terug naar de Inhoud

September 2005:
Guus Westdorp & Carron Schilders.
In mei van dit jaar ontmoeten Guus Westdorp en Carron elkaar bij een opname van het Metropole Orkest in Hilversum. Guus is naast pianist/componist ook een getalenteerd tekstschrijver. Hij werkte o.a. met Toon Hermans, Ruth Jacot, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Guus en Carron slaan de handen ineen rondom het eigengeschreven repertoire van Guus. Een project en nieuwe samenwerking is geboren! U hoort nog van ons...


Terug naar de Inhoud

November/December 2005:
Carron werkt momenteel als arrangeur voor het Metropole Orkest voor een concert dat de NCRV organiseert rond het thema "maak het verschil".
Van dit concert zullen radio en televisieopnames worden gemaakt. Op 11 december wordt het concert volledig uitgezonden in het Radio 2-programma Volgspot. Op 10 december zal een aantal nummers van het concert te zien zijn in een televisieprogramma van de NCRV in het kader van Make a Difference day.


Terug naar de Inhoud

Januari t/m Juni 2006:


Bladmuziek Muziekuitgeverij Sounds and Scores
Carron is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen te treffen voor zijn muziekuitgeverij. De uitgeverij zal voornamenlijk bladmuziek verkopen voor o.a. Big-bands en kleine ensembles gericht op voornamenlijk lichte muziek voor elk nivo. De muziek zal divers zijn in stijl en bezetting, dit komt door de diverse gerenomeerde componisten/arrangeurs die voor de uitgeverij zullen gaan schrijven. Naar verwachting zal het bedrijf medio september dit jaar van start gaan. Klik op de link "Jazz Compositions by Carron Schilders" om naar de site te gaan.

Beatles in Concert
Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht presenteert vanaf januari 2007 met "The Beatles in Concert" een theatershow rondom de muziek van The Beatles. De Cast bestaat uit Joke Bruijs, Erica Yong , Talita Angwarmasse en Laurie Reijs. Ook voor deze theatershow is Carron gevraagd diverse nummers te arrangeren.

Terug naar de Inhoud

September 2007:


Opname Hymne van Delft
Op zondag 30 september vindt de opname plaats van de 'Hymne van Delft'. Tekst en compositie zijn van Guus Westdorp en oud-hoogleraar Marcel Donze. Carron heeft het arrangement geschreven voor het Krashna Symfonie orkest en het Krashna koor, dat 30 september onder zijn leiding staat. Het eindresultaat is een CD met daarop niet alleen de muziek maar ook film materiaal van de opnamedag zelf. Meer info hierover volgt nog.
Wordt dus vervolgt...!


Terug naar de Inhoud

Februari 2008:


Opname Queen in Concert gezongen door Esther Hart
Er is een opname van het nummer Only the good die young (One by one) van Queen, gezongen door Esther Hart tijdens de 'Queen in Concert' theatertour van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te beluisteren op de Demo pagina van deze internetsite. Het is een arrangement van Carron Schilders.

Terug naar de Inhoud

Februari 2010:


Bladmuziekuitgeverij
Carron is begonnen met het opzetten van een bladmuziekuitgeverij. Meer info hierover volgt nog!

Terug naar de Inhoud